Wij zijn M2mondkapje, een bedrijf van M2 Printing B.V. uit Enkhuizen.

Van origine zijn wij een grootformaat printbedrijf met een specialisme in het printen en verwerken van hoogwaardige textielen. Deze ervaring kunnen wij nu inzetten om het bedrijfsleven in Nederland te voorzien van mondkapjes. Vanwege de grote vraag en de tevredenheid van onze klanten, willen wij via deze shop het voor bedrijven gemakkelijker maken om mondkapjes van kwaliteit aan te schaffen.

Waarom kwaliteit? Al onze materialen zijn geschikt voor het dragen op het gezicht. De textielen zijn van gecertificeerd polyester dat, zoals kleding, geschikt is om te dragen op het gelaat. Ook onze inkten hebben de juiste certificeringen voor het dragen op de huid. En niet geheel onbelangrijk, de volledige productie, wordt gedaan in eigen huis in Nederland. Onze textielen komen van de gerenomeerde fabrikanten uit Duitsland, zoals Georg Otto Friedrich. Kortom, een veilig en hoogwaardig product.

Deze shop maakt het mogelijk om zelf het ontwerp te maken met behulp van de handige editor. Eventueel kunnen wij ook het design verzorgen. Neem contact met ons op en wij gaan samen opzoek naar een geschikt ontwerp.

Onze producten zijn niet geschikt voor medische doeleinden of als officieel erkend persoonlijk beschermingsmiddel.